Donar la volta al món en bici / Dar la vuelta al mundo en bici

B-kPf1ZIgAADjiA

De tant en tant, la necessitat de fugir, d’agafar la bici i marxar lluny ens envaeix a tots, però el que és realment difícil és aconseguir-ho i plasmar-ho posteriorment en una novel·la. Aquest és el cas de Xavi Narro (Barcelona, 1982) que va deambular pels lavabos del mercat laboral durant anys després de llicenciar-se en Comunicació Audiovisual, però invertia cada cèntim que guanyava en viatjar per tot el planeta, ja fos amb transport públic, a peu o pedalant. Va tocar fons fent de guionista en diversos programes de televisió, fins que, el 2012, va deixar la feina al popular Alguna pregunta més? (APM?) de TV3 per fer la volta al món amb bicicleta.

Aquest fascinant viatge li proporciona la temàtica per al seu salt definitiu a la narrativa, “Rodamón“, una original combinació de comèdia, sàtira, èpica i novel·la romàntica que en una setmana s’ha colat a les llistes de llibres més venuts.

Us convidem a visitar el seu blog i sobretot a comprar i llegir el seu llibre. Imagineu-vos fer el mateix amb una bici retro?

http://www.rodamon.tv/

——–

De vez en cuando, la necesidad de huir, de coger la bici y marcharte lejos nos invade a todos, pero lo que es realmente difícil es conseguirlo y plasmarlo posteriormente en una novela. Este es el caso de Xavi Narro (Barcelona, ​​1982) que deambuló por los lavabos del mercado laboral durante años después de licenciarse en Comunicación Audiovisual, pero invertía cada centavo que ganaba en viajar por todo el planeta, ya fuera con transporte público, a pie o pedaleando. Tocó fondo haciendo de guionista en varios programas de televisión, hasta que, en 2012, dejó el trabajo en el popular Alguna pregunta més? (APM) de TV3 para dar la vuelta al mundo en bicicleta.

Este fascinante viaje le proporciona la temática para su salto definitivo a la narrativa, “Vagabundo”, una original combinación de comedia, sátira, épica y novela romántica que en una semana se ha colado en las listas de libros más vendidos.

Os invitamos a visitar su blog y sobre todo a comprar y leer su libro. ¿Te imaginas hacer lo mismo con una bici retro?

http://www.rodamon.tv/

DCIM100GOPRO 23

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s