Qué grande ser ciclista – Nou col·laborador.

El ciclisme és un esport de col·laboració i es demostra amb l’ajuda dels diferents col·laboradors, avui us presentem la gent de qué grande ser ciclista, que via Ciclismo Ninja patrocinarà amb la Retrotrobada, passeu pel seu web i descobrireu una empresa amb ànima ciclista.

https://www.quegrandeserciclista.com/

Un nen de 8 anys descobreix a casa del seu avi un petit tresor; es tracta d’una fotografia on apareixen enfrontats dues grans llegendes ciclistes; és una imatge que l’atreu en gran manera. Observa una vegada i una altra els ulls dels protagonistes, els seus mallots, la posició de les mans sobre el manillar. Els dos escalant en paral·lel una muntanya del Tour.

Es tracta d’un exemplar de la revista francesa “Miroir du Cyclisme” i els ciclistes són Luis Ocaña i Eddy Merckx. La imatge quedaria  gravada al seu cap durant molts dies, però el que ell no va poder saber en aquest precís instant és que el ciclisme es convertiria en el seu fidel company per a la resta de la seva vida.

Tot té un origen i en aquesta petita història es troba la llavor que ha germinat en la marca qué grande ser ciclista ®.


El ciclismo es un deporte de colaboración y se demuestra con la ayuda de los diferentes colaboradores, hoy os presentamos la gente de qué grande ser ciclista, que vía Ciclismo Ninjapatrocinará con la Retrotrobada, pasáis por su web y descubriréis una empresa con alma ciclista.

https://www.quegrandeserciclista.com/

Un niño de 8 años descubre en casa de su abuelo un pequeño tesoro; se trata de una fotografía donde aparecen enfrentados dos grandes leyendas ciclistas; es una imagen que le atrae sobremanera. Observa una y otra vez los ojos de los protagonistas, sus maillots, la posición de las manos sobre el manillar. Los dos escalando en paralelo una montaña del Tour.

Se trata de un ejemplar de la revista francesa Miroir du Cyclisme” y los ciclistas son Luis Ocaña y Eddy Merckx. La imagen quedaría  grabada en su cabeza durante muchos días, pero lo que él no pudo saber en ese preciso instante es que el ciclismo se convertiría en su fiel compañero para el resto de su vida.

Todo tiene un origen y en esta pequeña historia se encuentra la semilla que ha germinado en la marca qué grande ser ciclista ®.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s