RETROTROBADA

Benvinguts a la Retrotrobada Ciclista  Catalunya

Una exposició ciclista que té lloc cada any a Berga, la capital del Berguedà, un entorn ideal per a la pràctica del ciclisme.

La Retrotrobada és un punt de connexió per a tots aquells que els hi agrada rememorar l’esperit ciclista del  passat.

Aquesta pedalada consisteixen bàsicament en crear un punt de trobada entre els amants del ciclisme clàssic, dels que ens agrada retrobar el sentit del passat del ciclisme i els que ho volem mantenir viu.

Molta gent apreciem l’esforç evolutiu del ciclisme i molts sabem valorar el que es feia abans, el material, el sacrifici, els canvis en la societat, els models esportius… Per aquest motiu volem retre un homenatge a l’esport des d’una visió retrospectiva conservant els detalls originals al límit i recreant aquells moments

No hi ha millor entorn clista que el Berguedà, terra de desnivells i rutes perfectes per gaudir del ciclisme. Una comarca amb tradició ciclista.

L’objectiu principal és realitzar una prova ciclista recreant l’ambient dels anys 60 als 80, s’hauran de demanar certs requisits als participants, com per exemple portar bicicletes antigues, de ferro, amb el canvi al quadre, amb clips…

Aquesta prova no serà de caire oficial i serà una trobada d’amics i coneguts que volen passar-ho bé un matí d’un cap de setmana.

Amants del ciclisme, restauradors, freaks… Col·laborarà  el Club de Clàssics Gosllop, amants dels cotxes clàssics que ens donaràn un cop de mà per tal de maquillar el recorregut, amb cotxes de suport d’època, al igual que motos, fotògrafs i gent que pugui col·laborar amb nosaltres fent avituallaments etc… el Club Esquí Berguedà, Scooter Club Berga…

Apunta’t a l’aventura amb nosaltres i descobreix una trobada que de ben segur serà un referent al calendari dels amants del ciclisme.